HELTÄCKANDE
BYGGVERKSAMHET I MJÖLBY

VILKA ÄR VI?

Vi på Bäcks bygg har kompetensen och resurserna att utföra jobbet med toppkvalité. Vi har under våra år lyckats skapat en heltäckande verksamhet med olika kompetenser och specialiteter. Tack vare vår heltäckande verksamhet kan vi fokusera på att jobba för ett maximalt värde för kunden som är en del av vår vision.

På Bäcks bygg har vi massor av olika tjänster som vi erbjuder. Det som särskilt uppskattas är ladugård-arbeten på grund av vår expertis. Vi erbjuder självklart en rad mängd olika tjänster, tveka inte för att höra av er till oss. Vi blir naturligtvis alltid lika glada att arbeta med nya kunder.

VÅR VISION

För oss på Bäcks Bygg är det viktigaste att du som kund blir nöjd med vårt arbete och därför strävar vi alltid efter att bli bättre och bättre. Vi kan idag garantera ett väll utfört arbete av högsta kvalité. Vår vision bygger på tre värdeprinciper som vi står hårt vid. Värde för kunden, effektivitet och säkerhet. Vi vill att kunden ska vara så nöjd som möjligt samt att jobbet ska utföras på det mest effektiva tillvägagångssättet.