VÅRA
TJÄNSTER

DET VI ÄR BÄST PÅ

Vi står till tjänst med det mesta men det som sticker ut med oss jämfört med våra konkurrenter är vår kompetens om ladugårdar och maskinhallar. I dagsläget är det svårt att hitta en hantverkare som kan resa upp, stabilisera och laga stormskador på ladugårdar samt maskinhallar, och även förebygga framtida skador. Vi på Bäcks Bygg är specialiserade inom just det området och har flera års erfarenheter. Vi hjälper även dig som behöver nytt tak, betonggrund, altan m.m.

LADUGÅRDAR

Vi gör allt från att bygga upp ladugårdar från marken till att korrigera stormskador och skeva väggar. Med våra speciella korrigeringsmetoder så kommer hela byggnaden stabiliseras och förebygga stormskador. Med säkrare byggnader skapas det en trygghet hos dig som kund, dina djur, spannmål och foder.

Kontakta oss

TAKBYTEN

Har du problem med vattenskador eller trasiga tak på   villan eller maskinhallen? Då kan vi vara till nytta och åtgärda alla typer av skador. Vi byter undertak, läktar om, lägger nytt tegel eller skruvar på tegeltak. Med ett tätt och nytt tak så förebygger man skador på byggnaden.

Kontakta oss

BETONGGRUND

Söker du ny betonggrund? Grunden till en byggnad är den viktigaste delen av hela konstruktionen. Därför är det viktigt att den blir välgrundad och håller länge. Hos oss får du garanterat betonggrund av bästa möjliga kvalité.

Kontakta oss

ALTANER

På sommaren när solen skiner och värmen hettar till så är det inget mer man önskar än att få sitta ute och njuta av solen. Då passar det perfekt med en ny altan där man  kan grilla och slappna av. Vi skräddarsyr din altan till just dina sommardrömmar.

Kontakta oss

RENOVERINGAR

Såklart slits husen man bor i med tiden och då kan det vara passande med en renovering. Därför erbjuder vi renoveringar av alla olika rum och ytor. Renoveringar kan kännas bökiga men hos oss hjälper vi dig från planering till slutpunkt och ser till att du känner dig trygg med renoveringen.

Kontakta oss

VÅR VISION

För oss på Bäcks Bygg är det viktigaste att du som kund blir nöjd med vårt arbete och därför strävar vi alltid efter att bli bättre och bättre. Vi kan idag garantera ett väll utfört arbete av högsta kvalité. Vår vision bygger på tre värdeprinciper som vi står hårt vid. Värde för kunden, effektivitet och säkerhet. Vi vill att kunden ska vara så nöjd som möjligt samt att jobbet ska utföras på det mest effektiva tillvägagångssättet.