VÅRA PROJEKT
"Bäcks Entreprenad utför byggnadsarbeten
smidigt och korrekt" - @triofast.ab

Trio Fast AB

Vi på Bäcks Bygg är stolta att få vara med och modernisera några av alla de olika industrilokaler och fastigheter som Triofast äger och förvaltar. K-Bygg och Euromaster i Mjölby är några av de lokaler vi har hjälpt till att modernisera. På K-Bygg utökade vi deras effektivitet och kundbehaglighet genom att bygga en drive in hall där kunder direkt kan åka in med sitt fordon och lasta på material. Utvidgat personalutrymme och nya kontor är något vi har kompletterat Euromaster med men även hallar för personbilar.

Bleckenstad Gård AB

Bleckenstad Gård Ab är en av våra största kunder och vi på Bäcks Bygg är väldigt nöjda med deras vänliga mottagande och givmildhet. På Bleckenstad Gård har vi hjälpt till med allt från att renovera villor invändigt till att byta tegeltak.

TECTUM BYGGNADER AB

Vi har haft flera samarbeten med Tectum byggnader AB gällande de lite större lokalerna. Vi på Bäcks Bygg har varit med och byggt en mängd olika potatislager, djurstall samt industrihallar.

Hulterstad Gård

Hulterstad Gård är med en av de större kunderna vi har och är hjärtligt glada för att få vara med och utöka deras effektivitet. Där vi på Bäcks Bygg var med och murade skyddsväggar till Hulterstads Gård flertal nya automatiska mjölkmaskiner.

VÅR VISION

För oss på Bäcks Bygg är det viktigaste att du som kund blir nöjd med vårt arbete och därför strävar vi alltid efter att bli bättre och bättre. Vi kan idag garantera ett väll utfört arbete av högsta kvalité. Vår vision bygger på tre värdeprinciper som vi står hårt vid. Värde för kunden, effektivitet och säkerhet. Vi vill att kunden ska vara så nöjd som möjligt samt att jobbet ska utföras på det mest effektiva tillvägagångssättet.
KONTAKTA OSS